Fout in wedstrijden e-mails

Geplaatst op 11-12-2013 22:08 door Erwin  | Reacties (2)

Door een fout in het systeem kan het zijn dat u een e-mail heeft gekregen over een geupdate starttijd terwijl de wedstrijd al geweest is. Mijn excuses voor het ongemak, deze e-mails kunt u uiteraard negeren. Starttijden voor de opkomende wedstrijden kunt u nog altijd zien op de website. Lees verder voor meer informatie

Na onderzoek blijkt dat de 'schade' nog redelijk beperkt is. In totaal hebben 12 e-mail adressen mails gekregen met wedstrijd updates. Van deze e-mail adressen zijn er twee met dezelfde naam. Hoeveel e-mails er precies gestuurd zijn is onduidelijk. De fout wordt zo snel mogelijk hersteld, zodat het wedstrijd systeem in de toekomst goed werkt.

Opmerkingen

Mochten er nog opmerkingen zijn met betrekking tot de site (met name de werking/indeling) daarvan, dan hoor ik die graag. Opmerkingen kunnen in de reacties achtergelaten worden.


Reacties (2)

  1. Sandy: 12-12-2013 om 22:16

    Ik denk dat het voor veel mensen fijn zou zijn als er een informatie pagina komt over de foto van de maand (duidelijk voorbeeld over het formaat, waar naar toe sturen, voor welke datum insturen enzo). En gezien er ook nog vaak andere formaten opgestuurd worden is het misschien een idee om een foto album 'foto van de maand' toe te voegen aan de Foto's pagina. Dan kunnen daar in ieder geval alle foto's in ongeacht het formaat :)

  2. Erwin: 19-12-2013 om 19:11

    De website wordt nu vrijwel volledig onderhouden door mensen van Scheldestad. Ik bied alleen nog hier en daar ondersteuning.

    Maar wat betreft foto van de maand: Ik denk dat het sowieso beter is om dat te doen in de vorm van foto albums. Het was origineel de bedoeling dat de foto's in de 'slideshow' op de voorpagina kwamen, maar het formaat hiervan is vrij lastig te bereiken in standaard foto's. Misschien is het daarom beter (en doet het ook het uiterlijk van de site ten goede) als voorpagina foto's speciaal uitgekozen of gemaakt worden. Het is voor die foto's gewoon belangrijk dat de belichting, resolutie en afmetingen goed zijn.

    Zo kan de foto van de maand natuurlijk nog wel blijven, maar vooral in nieuwsberichten en fotoalbums.


Plaats een reactie

Deze discussie is gesloten voor verdere reacties.