Scheldestad.nl nu ook mobiel te gebruiken!

Geplaatst op 22-12-2014 06:30 door Erwin  | Reacties (0)

In de achtergrond worden er statistieken bijgehouden over de bezoeken aan deze site. Af en toe bekijk ik die statistieken en dan komen er best interessante gegevens voorbij. Deze statistieken gaan bijvoorbeeld over verkeersbronnen (denk aan google, andere sites die hier naartoe linken of direct ingevuld in de adresbalk), bezoekersaantallen en apparaten waarop de site bekeken wordt (Computer, laptop, tablet, mobiel).

Desktop vs. mobiel bezoek

Wat mij het meest opviel was dat een forse meerderheid (62,71%) de website vanaf een mobiele telefoon of tablet bezoekt. Dat terwijl de site voor mobiel gebruik helemaal niet geoptimaliseerd is. Zondag nacht een nieuwe versie van de website online gegaan die ook voor mobiel en tablets goed te gebruiken is. Het kan zijn dat er nog enkele vreemde foutjes in de site zitten, deze worden nog weggewerkt. Mocht er een fout zijn die je opvalt kan je deze melden in het gastenboek of via het contactformulier, dan zie of hoor ik het vanzelf een keer.


Reacties (0)


Plaats een reactie

Deze discussie is gesloten voor verdere reacties.