Foto van de maand Oktober

Geplaatst op 01-10-2013 20:11 door Anneke  | Reacties (0)

Voor de maand oktober hebben we 3 foto's ontvangen. Omdat jullie nog niet konden stemmen, verschuiven we deze foto's naar de maand november en er kunnen tot 15 oktober nog nieuwe bijgestuurd worden. De foto van de maand oktober is de foto van het slaapweekend geworden. Lees verder hoe je kan stemmen en welke foto's we het liefst hebben........en waarom de foto van de maand oktober niet op de homepagina staat.

In een vorige oproep voor de foto van de maand, hebben we gevraagd om alleen foto's in te sturen van een goede kwaliteit en de foto in moet in formaat landscape zijn, dus liggend. Het is namelijk onze bedoeling om de foto van de maand iedere maand op de home pagina van onze site te plaatsen. Zoals julie zien is die ruimte breed en laag. Als we een foto krijgen aangeboden in het formaat portrait, staand dus, past deze niet in die ruimte op de home pagina.

Foto Oktober

De foto van alle ruiters en amazones van het slaapweekend past dus ook niet op de home-pagina, maar omdat we het een hele leuke foto vinden, willen we jullie deze toch niet onthouden. Deze foto is de foto van de maand oktober geworden en wordt nu op een andere manier op de site geplaatst.

foto van de maand oktober 2013

 

Foto's November

De 3 foto's die we tot nu toe ontvangen hebben zijn ook alle 3 "staande" foto's. De kwaliteit is wel goed, maar geen van de 3 past op de home-pagina, als één van deze foto's gekozen wordt tot foto van de maand, zullen we deze op dezelfde manier plaatsen als de foto van de maand oktober. Tot 15 oktober kunnen er nog foto's ingestuurd worden, daarna kan er tot 30 oktober gestemd worden.


Reacties (0)


Plaats een reactie

Deze discussie is gesloten voor verdere reacties.